Për të dëgjuar Radion në kualitet të lart 128kbps duhet të bëni pagesen prej 10€/muaj e cila vlen edhe për emisionin Përshëndetje dhe Urime.

Dëgjo me windows media player 11 kualiteti 24kbps

Dëgjo me Firefox kualiteti 64kbps
Degjo me winamp kualiteti 24kbps
Kliko per ta degjuar me winam
Degjo me winamp kualiteti 64kbps
kliko degjo me winamp cilsi 128kbps
Degjo me real player kualiteti 48kpbs