Mesazhet mund ti dërgoni në çdo kohë ndërsa ne i lexojm në emisionin e radhës
Ju faleminderit për mirkuptim!
Emisioni realizohet ditëve:
HËNË 20:00-21:30
MERKURË
20:00-21:30
PREMTË
20:00-21:30
 
Facebook: RadioViciana Gjermani
Skype: RadioViciana Gjermani
Viber/WhatsApp: +49 15208652997
Tel. në Studio: +49 28416009692
EMail: vician@live.de
OFERTA PËR SPONZORIMIN E EMISIONIT ËSHTË E HAPUR
NËSE DËSHIRONI QË BIZNESI TË JETË EDHE MË I SUKSESSHËM ATËHERE VENDOSNI REKLAMEN TUAJ KËTU.
NA KONTAKTONI : TEL.: +49 1520 8652997 OSE DËRGONI NJË MESAZHË KËTU
PËRSHËNDETJE DHE URIME
*
Emri Juaj:
  Deshira Muzikore:
*
E-Mail Adresa Juaj:
*
Mesazhi:
Dieses Formular wurde mit dem Formular Generator erstellt.